Podcast summit

Als eventmanager mocht ik een Podcast summit organiseren met inspirerende sprekers als Giel Beelen en Zarayda Groenhart. Ruim 100 ondernemers liepen aan het einde van de dag enthousiast en nieuwe inspiratie de deur uit!

Het hebben van een eigen podcast is bijna niet meer weg te denken in het leven van een ondernemer. Dat weet podcast expert Mirjam Hegger als de beste en zij vond het daarom dan een goede reden om ondernemers te inspireren met haar kennis en dat van andere podcast makers.
Als eventmanager mocht ik haar Podcast summit organiseren met inspirerende sprekers als Giel Beelen en Zarayda Groenhart. Ruim 100 ondernemers liepen aan het einde van de dag enthousiast en nieuwe inspiratie de deur uit!

Mirjam Hegger Podcast expert – Marij heeft als eventmanager een prachtig event voor ons neergezet voor 200 deelnemers op een prachtige locatie: Beeld en Geluid te Hilversum. Zij dacht aan alles, zelfs waar wij niet aan hadden gedacht 😉 Ik weet niet wat we hadden moeten doen zonder Marij. Zij is zo’n vakvrouw en heeft zoveel ervaring dat we met veel vertrouwen de organisatie van het event in haar handen hebben gelegd. Ik raad Marij nu regelmatig in mijn netwerk aan. Wil je een vlekkeloos en succesvol event? Aarzel niet en neem direct contact op met Marij!

Bel mij voor een kop thee!

Marij Regelt
info@marijregelt.nl
+31 6 814 508 97 

logo website